Servicii

ANG Academy

Training

In acest sens am dezvoltat o programa extinsa de cursuri de pregatire profesionala in domenii precum: negociere, management, vanzari, leadership si soft skills.

Coaching de performanta

Asa cum multe organizatii au realizat acum, coaching ul de performanta este vital pentru ca indivizii sa ramana in continuare la cel mai inalt nivel atat profesional cat si personal.

La ANG Academy, oferim un program de coaching profesionist bazat pe performant pentru toti brokerii imobiliari, pentru a-i ajuta sa exceleze in atingerea unor niveluri de perfomanta ridicate intr-o maniera care sa corespunda culturii organizationale.

Coaching ul de performanta poate acoperi o gama larga de provocari cu care se confrunta o persoana, dar am enumerat cateva exemple:

  • gestionarea tranzitiei catre un post mai inalt
  • imbunatatirea relatiilor de lucru ale colegilor
  • gestionarea de sine si a altora pentru a at rage obiectivele de perfomante in conformitate cu teme convenite
  • imbunatatirea processor interne de vanzari pentru cresterea acestora

Instrumente de coaching

Data ce am inteles cerintele privind coaching ul de performanta , vom utiliza cele mai adecvate si relevante instrumente si modele de coaching pentru a imbuntati programme generat. Acestea ar putea fi, dar nu se limiteaza la: intrebari de auto cunoastere, sarcina de observare si de feedback, de ex: efectuara unei intalniri.

Team Building

CONTACTEZA-NE
email: office@angacademy.ro
telefon: 0753.303.302